07. Juli 2020 - 18:30 bis 23:00
Livada Dragolinec/Družinec, Zagreb
Teilen Sie es auf:

WSS liga, 2. kolo - Ferendol i gor | Dienstag, 07. Juli 2020

Zapadnostrani trail musical ima novu gažu!

Novo kolo West Side Story lige se pleše na zapadnim obroncima Medvednice, malo ponad Gornjeg Vrapča. Ludnica od traila pod nazivom »Ferendol i gor« kreće sa livade iznad – ne biste vjerovali – slapa Ferendol, i to 7.7. u (pola) 7. Disklejmer za štrebere: znamo da je to 18:30, nemojte nam kvariti foru.

Kako bi vam iznad Vrapča bilo totalno ludo, ako nazovete odmah, u cijeni startnine dobivate ne jedan, ne tri, već dva kruga! Prolaz kroz startno/ciljnu ravninu na pola staze idealan je za bodrenje od strane mnoštva navijača, okrepu, steroide, odustajanje uz izgovor po želji (kasno sam jeo/jela, težak je dan, ribe su mi u Jupiteru, gemišt mi se grije...), podizanje duha omiljenom narodnom pjesmom ili sočnu psovku organizatoru. No, ako odolite iskušenju skraćene muke i završite i drugi krug, čeka vas vječna slava i ukupnih 10km sa 500m uspona u dnevniku treniranja koji kao vrhunski sportaši revno vodite. Kronometarski start kao u prvom kolu daje poticaj da ulovite natjecatelja/icu ispred sebe, pa još jednog, pa još jednu...

Startnina kao i za prošlo kolo iznosi 40kn, a osim vrhunski označene staze uključuje i posebnu nagradu za 7. mjesto, all-you-can-drink vodu iz izvora, domaće slastice iz krušne peći heroja ***-a, party do ranojutarnjih sati, mamurluk te mogućnost odlaska direkt na posao sljedeće jutro.

Mjesto okupljanja/starta/cilja: https://goo.gl/maps/LzdRZ3Kuz8xJxYtC9

Lokacija za parking: https://goo.gl/maps/rM5ZtVz3RM9bF8dh9 (pratiti markaciju 4 nekih 500m do mjesta okupljanja)

Prijave i infosi: https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/3710

Pravilnik lige West Side Story: https://kontinentrail.run/pravilnik-lige-west-side-story-2020/

Satnica: